Njerez te Humbur 5 Qershor 2014 (E Enjte)


"Njerez te Humbur" date 5 Qershor 2014 (e plote). Sezoni 9 - TVSH Per informacione te detajuara vizitoni: www.njereztehumbur.al (C) Njerez te Humbur ...


Njerez te Humbur - Retro 2005 - 2011 pjesa 1


Retrospektive e emisionit "Njerez te Humbur" gjate viteve 2005 - 2011, ne sezonin e 7. Pjesa e pare.


Njerez te Humbur 19 Mars 2014


"Njerez te Humbur" date 12 Mars 2014 (e plote). Sezoni 9 - TVSH Per informacione te detajuara vizitoni: www.njereztehumbur.al (C) Njerez te Humbur - Missing ...


Njerez te Humbur 28 Maj 2014


"Njerez te Humbur" date 28 Maj 2014 (e plote). Sezoni 9 - TVSH Per informacione te detajuara vizitoni: www.njereztehumbur.al (C) Njerez te Humbur - Missing ...


Njerez te Humbur 12 Shkurt 2014


"Njerez te Humbur" date 12 Shkurt 2014 (e plote). Sezoni 9 - TVSH Per informacione te detajuara vizitoni: www.njereztehumbur.al (C) Njerez te Humbur ...


NJEREZ TE HUMBUR - KOLAZH EMOCIONAL


Momente emocionale ne studion e "Njerez te humbur"


Njerez te Humbur Best of Korrik 2007 pjesa 3 nga 4


Momentet me te bukura te emisionit "Njerez te Humbur" pergjate muajve shtator 2006 - korrik 2007. Ne kete pjese te trete jane publikuar keto raste: 1- Zheni ...


Njerez te Humbur 15 Janar 2014 pjesa 1


"Njerez te Humbur" date 15 Janar 2014 pjesa 1 (e plote). Sezoni 9 - TVSH Per informacione te detajuara vizitoni: www.njereztehumbur.al (C) Njerez te Humbur ...


Njerez te Humbur - Best of Shtator - Dhjetor 2007


Momentet me te bukura te emisionit "Njerez te Humbur" pergjate muajve shtator - dhjetor 2007, ne sezonin e dyte ne Vizion Plus. Ne kete permbledhje jane ...


Njerez te Humbur 5 Shkurt 2014


"Njerez te Humbur" date 5 Shkurt 2014 (e plote). Sezoni 9 - TVSH Per informacione te detajuara vizitoni: www.njereztehumbur.al (C) Njerez te Humbur - Missing ...


Njerez te Humbur - Arta Tahiri (gjetja pas 38 vjetesh) 9 shkurt 2007


Historia e gjetjes se Arta Tahirit pas 38 vitesh ne "Njerez te Humbur". E lindur ne Turqi, me baba shqiptar (Shemsi Tahiri) Arta nuk pati mundesi asnjehere te ...


Njerez te Humbur - Valdet Elshani (gjetja pas 13 vitesh)


Njerez te Humbur arrin te gjeje djalin nga Nagavci i Rahovecit, Valdet Elshani i humbur qe prej qershorit te 1994 ne Çeki. Pas shume kerkimesh, tentativash, ...


Njerez te Humbur 23 Prill 2014


"Njerez te Humbur" date 16 Prill 2014 (e plote). Sezoni 9 - TVSH Per informacione te detajuara vizitoni: www.njereztehumbur.al (C) Njerez te Humbur - Missing ...


Bleona Mataj - Kronologji e telefonatave ne "Njerez te Humbur"


Kronologjia e telefonatave, informacioneve, presioneve ne "Njerez te Humbur" gjate periudhes korrik - tetor 2010.


Njerez te Humbur 21 Maj 2014


"Njerez te Humbur" date 21 Maj 2014 (e plote). Sezoni 9 - TVSH Per informacione te detajuara vizitoni: www.njereztehumbur.al (C) Njerez te Humbur - Missing ...


Njerez te Humbur 2 Prill 2014


"Njerez te Humbur" date 2 Prill 2014 (e plote). Sezoni 9 - TVSH Per informacione te detajuara vizitoni: www.njereztehumbur.al (C) Njerez te Humbur - Missing ...


Njerez te Humbur - Reshat Arbana (recitim)


Njerez te Humbur - Reshat Arbana (recitim) - Bijte e Shqipes. Telemaratona humanitare per Gerdecin.


Njerez te Humbur - Bleona Mataj rrembimi


Skema ekskluzive e pergatitur nga "Njerez te Humbur" mbi rrembimin e mundshem te Bleona Mataj me 22 Maj 2010 ne fshatin Zapod te Kukesit, e ndertuar mbi ...


Njerez te HumburNjerez te Humbur - Fjorentina Halilaj (Rubrika "Nje surprize per ty")


Ne rubriken "Nje surprize per ty", emisioni "Njerez te Humbur" sjell historine e vogelushes Fjorentina Halilaj nga Kukesi e cila ka lindur me nje kembe dhe ...


Njerez te Humbur - Bleona Mataj (5 deshmitaret interviste)


Intervista e pare ekskluzive dhe e plote e 5 vajzave deshmitare ne humbjen e 6 vjecares ne ate kohe, Bleona Mataj. Me 22 maj 2010, vogelushja u zhduk ne ...


Fjelet e nje nnene - njerez te humburNjerez te Humbur - Fatmira Ferraj (gjetja) 7 nentor 2008


Pas 17 vitesh ndarje, Zoi Ferraj gjen motren e tij Fatmira Ferraj ne Afrike, nepermjet emisionit "Njerez te Humbur". Publikim i dates 7 nentor 2008.


"NJEREZ TE HUMBUR" CFARE NDODHI ME 27 NENTOR 2013


"NJEREZ TE HUMBUR" CFARE NDODHI ME 27 NENTOR 2013 PERMBLEDHJA E NJE JAVE ME PARENJE JAVE ME PARE Nje emision nga Aida Shtino ne ...


Njerez te Humbur 26 Mars 2014


"Njerez te Humbur" date 26 Mars 2014 (e plote). Sezoni 9 - TVSH Per informacione te detajuara vizitoni: www.njereztehumbur.al (C) Njerez te Humbur - Missing ...


Njerez te Humbur 12 Mars 2014


"Njerez te Humbur" date 12 Mars 2014 (e plote). Sezoni 9 - TVSH Per informacione te detajuara vizitoni: www.njereztehumbur.al (C) Njerez te Humbur - Missing ...


Hysni Lala - Te Humbur Dergoni LajmeNjerez te Humbur 18 janar 2012 pjesa 1


"Njerez te Humbur" date 18 janar 2012 pjesa 1 (e plote). Sezoni 7 - TVSH Per informacione te detajuara vizitoni: www.njereztehumbur.org (C) Njerez te Humbur ...


Njerez te Humbur 26 Shkurt 2014


"Njerez te Humbur" date 26 Shkurt 2014 (e plote). Sezoni 9 - TVSH Per informacione te detajuara vizitoni: www.njereztehumbur.al (C) Njerez te Humbur ...


Njerez te Humbur 22 shkurt 2012 pjesa 1


"Njerez te Humbur" date 22 shkurt 2012 pjesa 1 (e plote). Sezoni 7 - TVSH Per informacione te detajuara vizitoni: www.njereztehumbur.al (C) Njerez te Humbur ...


Njerez te Humbur 23 Janar 2013 pjesa 1


"Njerez te Humbur" date 23 Janar 2013 pjesa 1 (e plote). Sezoni 8 - TVSH Per informacione te detajuara vizitoni: www.njereztehumbur.al (C) Njerez te Humbur ...


Njerez te Humbur - Erion Meraj (gjetja 22-09-2006)


Gjetja e pare ne emisionin "Njerez te Humbur" me 22 shtator 2006 Per informacione te detajuara vizitoni: www.njereztehumbur.al (C) Njerez te Humbur ...


Njerez te Humbur 22 shtator 2006 pjesa 1/3 (Arkiv)


Njerez te Humbur 22 shtator 2006 pjesa 1/3 (Arkiv) Fillimisht ky emision ka nisur ne prill te 2005-es me emrin "Ku Je?" dhe me pas eshte titulluar "Njerez te ...


Njerez te Humbur 14 Maj 2014


"Njerez te Humbur" date 14 Maj 2014 (e plote). Sezoni 9 - TVSH Per informacione te detajuara vizitoni: www.njereztehumbur.al (C) Njerez te Humbur - Missing ...


Njerez te Humbur 29 Janar 2014


"Njerez te Humbur" date 29 Janar 2014 (e plote). Sezoni 9 - TVSH Per informacione te detajuara vizitoni: www.njereztehumbur.al (C) Njerez te Humbur - Missing ...


Njerez te Humbur Best of Korrik 2007 pjesa 4 nga 4


Momentet me te bukura te emisionit "Njerez te Humbur" pergjate muajve shtator 2006 - korrik 2007. Ne kete pjese te katert jane publikuar keto raste: 1- Kujtim ...


Njerez te Humbur 14 dhjetor 2011 pjesa 1


"Njerez te Humbur" date 14 dhjetor 2011 pjesa 1 (e plote). Sezoni 7 - TVSH Per informacione te detajuara vizitoni: www.njereztehumbur.org (C) Njerez te ...


Njerez te Humbur 19 Shkurt 2014


"Njerez te Humbur" date 19 Shkurt 2014 (e plote). Sezoni 9 - TVSH Per informacione te detajuara vizitoni: www.njereztehumbur.al (C) Njerez te Humbur ...


Njerez te Humbur 18 Dhjetor 2013 pjesa 1


"Njerez te Humbur" date 18 Dhjetor 2013 pjesa 1 (e plote). Sezoni 9 - TVSH Per informacione te detajuara vizitoni: www.njereztehumbur.al (C) Njerez te Humbur ...


Njerez te Humbur - Marteo Bejaj


Historia e humbjes se 15 vjecarit nga Vlora, Marteo Bejaj dhe apeli i familjareve ne emisionin "Njerez te Humbur".


Njerez te Humbur 30 Prill 2014


"Njerez te Humbur" date 30 Prill 2014 (e plote). Sezoni 9 - TVSH Per informacione te detajuara vizitoni: www.njereztehumbur.al (C) Njerez te Humbur - Missing ...


Njerez te Humbur - Kolazh gjetjesh 7 QERSHOR 2008


Momente gjetjesh nga emisioni "Njerez te Humbur", date 7 qershor 2008, sezoni nr. 3. (c) Njerez te Humbur - Missing People Albania.


Njerez te Humbur - Gjetja e familjes se Naserudin Albanit ne Shkoder (20 Nentor 2013)


Ne fillim te viteve '20, Haxhi Nuh Nexhati nga Shkodra emigron bashke me gruan, 6 djemte dhe vajzen Vahide drejt Damaskut te Sirise. Deri ne vitin 1975, ...


Njerez te Humbur 30 nentor 2011 pjesa 1


"Njerez te Humbur" date 30 nentor 2011 pjesa 1 (e plote). Sezoni 7 - TVSH Per informacione te detajuara vizitoni: www.njereztehumbur.org (C) Njerez te ...


Njerez te Humbur - Bujar Drijaj (gjetja pas 11 vitesh ne Mal te Zi)


Me daten 9 shkurt 2013, stafi i "Njerez te Humbur" udhetoi drejt Malit te Zi per te kerkuar gjurmet e 32 vjecarit nga Shkodra, Bujar Drijaj. Pas shume peripecish u ...


Njerez te Humbur Best of Korrik 2007 pjesa 1 nga 4


Momentet me te bukura te emisionit "Njerez te Humbur" pergjate muajve shtator 2006 - korrik 2007, ne Vizion Plus. Ne kete pjese te pare jane publikuar keto ...


Njerez te Humbur 16 Prill 2014


"Njerez te Humbur" date 16 Prill 2014 (e plote). Sezoni 9 - TVSH Per informacione te detajuara vizitoni: www.njereztehumbur.al (C) Njerez te Humbur - Missing ...


Njerez te Humbur 15 shkurt 2012 pjesa 1


"Njerez te Humbur" date 15 shkurt 2012 pjesa 1 (e plote). Sezoni 7 - TVSH Per informacione te detajuara vizitoni: www.njereztehumbur.al (C) Njerez te Humbur ...


Njerez te Humbur 22 Janar 2014


"Njerez te Humbur" date 22 Janar 2014 (e plote). Sezoni 9 - TVSH Per informacione te detajuara vizitoni: www.njereztehumbur.al (C) Njerez te Humbur - Missing ...


Njerez te Humbur - Endrit Sulejmani (historia) 4 Dhjetor 2013


Qe prej vitit 2005, Bekim Sulejmani kerkon deshperimisht djalin e tij Endritin, aktualisht 10 vjecar. Pas ndarjes me ish bashkeshorten Nafije Iseni (Sulejmani), kjo ...