Nusret Kurtishi - Mbulesa Ime 2012


http://www.youtube.com/watch?v=NBP5A_dunKY&feature=youtu.be =)


Ilahi shqip mbulesa


Mbulesa.


Merita Burrniku-Mbulesa(TEKST)


Ilahi.


Mbulesa ( ILAHI në gjuhën shqipe ) - Nga Burim Sherifi


[ UebFaqja Edukative : www.penaearte.com ] Na ndiqni:www.facebook.com/penaeartecom Mbulesa për një femër simbolizon devotshmërinë dhe pastërtinë e saj, Mbulesa është për t'i dhënë...


Hixhabi (Mbulesa Islame) - Enis Rama


Hixhabi - Shamia - Mbulesa Islame Hoxhë Enis Rama - Speciale.. Rendesia, obligueshmeria dhe rregullat(kushtet) e Mbuleses(Shamise)! Ligjerata - Videoja e plote | E mbajtur para disa viteve....


Debat - Mbulesa në Institucione Shkollore


Es-Selamu Alejkum http://www.krenaria.com Paraqet Debat per Mbulesen me : Hoxhë Dr. Shefqet Krasniqi (Imam nga Prishtina) . Ibrahim MAKOLLI Deputet (AKR) Naser RUGOVA Deputet E lusim ...


Gazmend Hyda Mbulesa o Moj Moter iLahi 2010.wmv


BY.GR!P!!..........


Pyetje Pergjigje - Mbulesa Ne Islam [2012-11-20](dinehoxha.com)


Pyetje Pergjigje - Mbulesa Ne Islam [2012-11-20](dinehoxha.com) Imami i xhamise Dine Hoxha i pergjigjet pyetjeve tuaja cdo te Marte pas akshami dhe te Premte pas Xhumase. Ju mund te dergoni...


Gazmend Rama - Mbulesa - Ilahi


Cka te pengon ty qe te mbulohesh? E falënderoj Allahun e madhëruar ashtu siç i takon madhështisë dhe sundimit të Tij. Paqe dhe bekime dërgoj mbi të dërguarin e Tij fisnik i cili...


Irfan Salihu mbulesa


Irfan.


Mbulesa Hoxhe Lirim Sadiku


Forumi Islam WwW.AlbSelefet.Net Sipas metodologjisë të të Parëve tanë të mië "Selefus Salih" " Të mësojmë, të praktikojmë, të thërrasim dhe të durojmë -- kjo është motoja jonë"!


Merita Burrniku - Mbulesa


na vizitoni http://rapitful.blogspot.com merita burrniku, mbulesa, ilahi per mbulesen, ilahi shqip, ilahi arabe, ilahi kosovare, ilahi shqiptare, ligjerata per mbulese, mbulesa dhe vlerat...


Si duhet të jetë mbulesa e motrës muslimane-DR.Shefqet Krasniqi


Eselam Alejkum, Video nga Hoxha i nderuar DR.Shefqet Krasniqi.


Jakup Asipi - Mbulesa Islame


Na vizitoni http://rapitful.blogspot.com Jakup Asipi - Mbulesa Islame shefqet krasniqi irfan salihu shamia shamija adem ramadani ti krenohu me shami bekir halimi enes goga enis rama islami...


Gazmend Hyda Mbulesa o Moj Moter iLahi


Gazmend Hyda Mbulesa o Moj Moter iLahi.


''Mbulesa 1 10 11 2000 ''Hoxhë:Jakup Asipi (Allahu e mëshiroftë!)


Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim ligjëratën nga Hoxhë:Jakup Asipi "Allahu e mëshiroftë!" E lusim All-llahun (Subhanehu we te'ala) që të kemi dobi nga kjo ligjeratë që dëgjojmë. Amin.


Pse Mbulesa


Dy femra me bindje të kundërta për mbulesën, bëjnë një debat shum produktiv.


Mbulesa - "Vështirësitë e Motrave Muslimane" Hoxhë: Dr. Shefqet Krasniqi


Hixhabi është krenari dhe nder për muslimanen. Ata që sot mundohen t'ia mohojnë këtë të drejtë asaj nuk bëjnë gjë tjetër vetëm se përsërisin metodat e një ideje dhe regjimi...


Nusret Kurtishi Mbulesa Ime 2012 - (official)


FACEBOOK: https://www.facebook.com/nusretkurtishi.official Albumi: Më zgjat dorën..(2012) Këndoi: Nusret Kurtishi Vokalet përcjellëse: Mevlan Kurtishi Teksti: Agron Islami Dizajni: Bunjamin...


Mbulesa, adet apo ibadet?! - Omer Bajrami


Vizito : http://www.omerbajrami.com Dhe: http://www.facebook.com/HoxheOmerBajrami Ndalohet ngarkimi i videos nëpër kanale tjera. Ndërsa lejohet dhe pëlqehet shpërndarja e videos vetëm...


Sadullah Bajrami mbulesa


Facebook.com/Arton Drezga.


29.Mbulesa apo shkolla..? - Hoxhë Omer Bajrami


Vizito: http://www.omerbajrami.com Dhe: http://www.facebook.com/HoxheOmerBajrami Ndalohet ngarkimi i videos nëpër kanale tjera. Ndërsa lejohet dhe pëlqehet shpërndarja e videos vetëm...


Shefqet Rustemi 2014 ilahi Mbulesa


Shefqet Rustemi 2014 Mbulesa.


Vellezerit Xhaferi Mbulesa New 2009


Vllezerit xhaferi Vëllezërit murtez nexhip nexhib ilahi shqip ilahije mumbi besa e humbi marrja marja mbulesa m'bulesa shamija shamia kur'an quran kuran koran ezan azan tallava sadullah bajrami...


Ilahi - Mbulesa


Kanita Berisha Mbulesa.


Mbulesa (Hixhabi) - Xavi Sala


Filmi i shkurtër nga regjisori spanjoll Havi Sala mbi diskriminacionin qe i behet femrës myslimane ne Evrope ne emër te lirive fetare dhe demokracisë. Projekti i dedikohet diskriminacionit...


Mbulesa ILAHI në gjuhën shqipe Nga Burim Sherifi


Mbulesa ILAHI në gjuhën shqipe Nga Burim Sherifi.


Mbulesa


mbulohu oj moter.


93 - Mbulesa - Bujar Isma me hoxhën Ekrem Avdiu


Emisioni 'Ecim së bashku' me hoxhën Ekrem Avdiu dhe pyetjet nga shikuesit ! - Çdo të premte prej orës 20:30. http://www.qsi-ks.com/webi/peacetv.php.


Omer Musa Mbulesa eshte nder


All-llahu, subhanehu ve teala, thotë: Nuk është i barabartë ai prej jush që sakrifikoi para çlirimit dhe luftoi, këta janë në pozita më të larta se ata që sakrifikuan dhe luftuan...


A përmendet mbulesa (shamia) ne Kuran?! - Enis Rama


A përmendet mbulesa (shamia) ne Kuran?! - Enis Rama.


''Mbulesa dhe veshëmbathja në Islam'' el ARAF'' Hoxhë:Jakup Asipi (Allahu e mëshiroftë!)


Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim ligjëratën nga Hoxhë:Jakup Asipi "Allahu e mëshiroftë!" E lusim All-llahun (Subhanehu we te'ala) që të kemi dobi nga kjo ligjeratë që dëgjojmë. Amin.